-----------------------------------
don_kvan
Sun Jun 29, 2008 12:14 pm

problem sa startom
-----------------------------------
ovako iam piaggio nrg power 50 DD 

problem je u tome  sta na startu nece krenut ko normalan motor nego tek na negdi 5 i pol tisuca okretaja krece ali to onak jako... ne sad sporo nego onak zesce, problem je u tome sta nemozes sporo krenut s njim...

promjenio sam: novi klip, karike i ta razna sranja oko toga, novi remen, nove rolice, novi centralni feder od kvacila, one male federe od kvacila, rolice nove,ali sve serijsko sam stavio, ali neznam koji mu je k vise, onda sam mislio da centralni feder ne stisne dovoljno ta sranja u nutra pa sam podlozio centralni feder da jace stisne, ali dobio sam  negdi 5% od onag sta sam htio...

sad sam doso do zakljucka da su mi oni mali federi prejaki da se  kuplung ne rasiri dovoljno, pa sam mislio stavit one male federe ali koji su slabiji pa bi se to jace rasirilo... i prije prihvatilo onaj krug u variomatu... 

ajde  decki neki prijedlog koji nisam napravio i koji bi bio djelotvoran!! upomoc

 samo mi nemojte rec otidi na servis, jer  necu otic na servis jer sam ga vec otpeljo na servis i napravili su ku... da nebudem prost... samo su mi pare uzeli...

a ima jos druga opcija koja ce se dogodit sada  na ljeto stavit cu novi kuplung  i variomat cijeli neki sportski... pa ako imate koji prijedlog kojeg da stavim na taj motor...