Daklem... Bas kada sam updejtao kalendar na mobu, tak da ne zaboravim na nekaj, skonto sam da ih se dosta udara na isti weekend...
imamo ovo...
KTM ORANGE DAY 10.-11.05. vs STUNT POKAL GORNJA RADGOVNA 11.05.
MOTOHAPPENING 27.-29.06. vs STUNT POKAL CELJE 28.06.
MOTOHAPPENING 22.-24.08. vs STUNT POKAL MARIBOR 23.-24.08.
Ima ko kakve ideje sta cemo i kako cemo? =P
|
Subject: A problem... Puno natjecanja i eventova pada na isti datum..
Subject: Re: A problem... Puno natjecanja i eventova pada na isti dat
Ja bi ovak recimo
KTM ORANGE DAY 10.-11.05. MOTOHAPPENING 27.-29.06. STUNT POKAL MARIBOR 23.-24.08. makar meni ovaj orange day nista ne znaci...jel nemam ktm pa nemam nekih razloga ic tamo i gledat to ili kaj vec...ali je privlacan i onaj stunt pokal...ovaj prvi termin za mene otpada svakako jel mi je prerano..nisam jos sve prirpemio... ..ovaj drugi termin bi na happening rade pa da mozda mi nekaj organiziramo il itak...neki mini meet.. i trece bi tek stunt pokal...do tad se stignem spraksat pa bi onda i ja isao tam probat mozda natjecat se...
Subject:
fora je u tome kaj se treba na stunt pokal ici na svaki jer svaki se boduje i proglasenje na kraju sezone je ukupno....
a opet na ktm days moram biti + becman dolazi tamo... za happeninge me i nije briga...
Ak je tak nemas kaj puno razmisljati...ides na sve sutnt pokale i gotovo...jedino se dvoumi izmedu ktm days i stunt pokal..
ak ti se ne da dolazit na happeninge, onda ovako...
Orange days stunt pokal stunt pokal isao bi i ja na stunt pokale da imam prijevoz... Page 1 of 1
You cannot post new topics in this forumYou cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum |
Full Version