Board Navigation
Home
Forum
Press

Downloads
Knowledge Base
Rules
Staff
FAQ

Search Forums
Search Downloads
Search KB

Recent Topics
» Testing NEW era for stuntbase.com
by Waynder on Wed Feb 13, 2013 6:29 pm

» [ KB ] Carb jets
by Waynder on Wed Feb 13, 2013 6:27 pm

» [ KB ] How To Use StuntBase E-mail
by Waynder on Wed Feb 13, 2013 6:25 pm

User Info
Username:

Password:

Remember me

I forgot my password

Don't have an account yet?
You can register for FREE

firefox_stunter
Subject:  ako ko moze pomoc
Evo ovako,tribala bi mi mala pomoc,ako ko mozda zna jeli moguce stuntat sa runnerom 50ccm i sta stavit na njega da bude pravi motor za stunt a da nestavljan kit 70ccm,zato sta trenutno neman para za radilicu novu,pa bi ga ostavija na 50ccm....fala unaprid

Waynder
Subject:  
nije najbolji za to al se moze...

kaj ti treba? nis... lol osjecaj za ravnotezu...

mozda slideri i 12 bar zbog protekcije...

sfreak_16
Subject:  Re: ako ko moze pomoc
sta ce ti radilica ako uzmes base kit, promijeni lezajeve i to je to...

firefox_stunter
a vidi drza san kit 70 na runneru i serijsku radilicu,prominija lezajeve,ali je se radilica sjebala skroz na skroz i nije vise mogla vrtit,blokala cila masina radi nje,ja masinu otvorin nisu lezaji osli negi radilica citava pocela klapat i nakraju blokala
pa zato san mislija stavit sportsku radilicu,ali ako je moguce vec stuntat sa runnerom 50,onda super,znan da ce bit tesko,ali ako je vec moguce isplati se pokusavat.........fala van oboici na pomoci,puno fala

sfreak_16
ne kuzim, jesi ti promijenio radilicu ili nisi...jer onda ti je radilica i dalje sjebana

firefox_stunter
vidi ovako prvi put san samo prominija lezaje i vozia je motor,a kasnije mi je blokala cila masina,pa san uzea novu masinu od frenda za male pare i stavija je,a njemu san da ovu da mi namontira neke nove djelove koje mu ja dajen,zasad san mu da malossi kit 70,karburator 17.5 i sacu mu jos dat radilicu malossi,pa kad sve to on namontira ja cu vratit svoju masinu i pribacit sa ove koju sad drzin variomat malossi,malossi red sponge,zx puvalicu i ona 3 federica kvacila i centralni malossi feder,pa cu stavit odma cilu masinu 70,a zasad drzin ovu 50 koju san uzea od njega

sfreak_16
pa kazes da ces mu dat novu radilicu...di je opet tu problem...

firefox_stunter
pa dacu mu ja radilicu,ali problem je sta nemogu nac nikoju malossi polovnu,a trenutno neman para za novu,pa bi to moglo bit tek za misec dva,a ja triban onda vozit 50ccm i sa njim ucit stuntat,zato san i pita jeli moguce i sta bi triba stavit na njega da bude dobar za stunt a da nestavljan kit 70

sfreak_16
aha, sad kuzim...

auspuh, karb (ako vec nemas original 17,5), variomat mozda, ustelat to dobro i moze se

RideRR
Več sam ti reko ... Sa runnerom je dosta zeznuto. Ali nije nemoguče. Ja trenutno stuntam sa nrg powerom 50 i dosta je slično ko sa runnerom. Kad bi mogo najbolje bi bilo full base setup napravit al ako baš nemožeš,onda se igraj sa prjenosom. Al ova radilica je pitanje samo kad če zacvikat..

firefox_stunter
ok,aj hvala vam svima,puno vam hvala,stvarno ste mi pomogli vec cu sutra pocet zajebavat se sa tim,ja se nadan da ce sve to uspit,pa valjda ce ic na zadnje lipo,triba bi malo i uvatit se vjezbanja jer namjeravan na stunt meetinge sad na lito,a mora bi i malo do zg svratit....puno vam hvala jos jednom

Waynder
Subject:  
potrazi tu o stranicci.. neki slovenci su sredjivali runnera 180 za stunt..slideri i sve..pa vidi kak to zgleda

firefox_stunter
ok,potrazicu...fala

Page 1 of 1

Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum