|
|
 |
 |
 |
 |
 |
| Author |
Message |
RideRR 4939 Points
|
Da zeznuto, plus još svako malo odlaze ležajevi od nosača, nikako uštelat da troši manje =) .itd... Nabavit cu vjerojatno masinu od 150-ke svoju cu prodat...
|
|
_________________ Stunt + stunt, and some stunt = stunt
LOL
|
|
No rating
|
|
Waynder 17183 Points
|
evo za sljedeci weekend od igracki ce bit vozni derbi i ktm... valda bude neki uvodni trening pal...
|
|
No rating
|
|
RideRR 4939 Points
|
Nadam se da cu slozit sve sto prije... Uh htjeo bi vidit derbia u pogonu 
|
|
LOL
|
|
No rating
|
|
Stunt101 3771 Points
|
|
No rating
|
|
RideRR 4939 Points
|
|
|
LOL
|
|
No rating
|
|
Stunt101 3771 Points
|
RideRR wrote ( View Post): › A ja zujim a  ... Da treba nac negdje di nema ljudi idu mi na qurac kad stanu pa bulje.. Onda zivcanim samo bzvz..  |
ma meni ljudi opće ne smetaju, da pače kad sam sa skuterom fora mi je kad me netko gleda i snima, onda se još veše trudim, al sad kad počinjem na Kawasakiju onda mi se neda da me netko gleda dok se učim uhvatit vagu i to!
|
|
_________________ www.hrvoje-stunt.com
Sponsored by:
www.troha-dil.hr
www.kib-design.com
|
|
No rating
|
|
RideRR 4939 Points
|
Neznam mene to ubija u pojam... Ili snimanje lol. Najjace mi je dok treniramo nas par u miru... Al to je rjetkost...
|
|
LOL
|
|
No rating
|
|
Stunt101 3771 Points
|
RideRR wrote ( View Post): › Neznam mene to ubija u pojam... Ili snimanje lol. Najjace mi je dok treniramo nas par u miru... Al to je rjetkost... |
ma meni nije bad, to mi je sam besplatna reklama, meni obično doletavaju kamiondžije koji su tam parkirani na robnom terminalu pa gledaju, snimaju, navijaju i tak, Ok su, čak mi donesu neš za pit i tak, uvijek netko naleti, sam mi je sad bed dok neznam niš na kawiju, kad naučim vozit se polako na zadnjem onda nije bed, bitno da neš znam!
|
|
_________________ www.hrvoje-stunt.com
Sponsored by:
www.troha-dil.hr
www.kib-design.com
|
|
No rating
|
|
RideRR 4939 Points
|
|
|
LOL
|
|
No rating
|
|
Stunt101 3771 Points
|
|
No rating
|
|
Waynder 17183 Points
|
da vis fakat... u cetvrtak je praznik...
nekaj bu palo ziher.... il ja.. il derbi i ktm il svi skup =)
|
|
No rating
|
|
Stunt101 3771 Points
|
|
No rating
|
|
RideRR 4939 Points
|
Kaj nikom se ne stunta? Ko da je umro stunt u hrv ili neznam sta.. Oce ic ko u nedjelju na meeting na krematoriju ?
|
|
LOL
|
|
No rating
|
|
Stunt101 3771 Points
|
|
No rating
|
|
RideRR 4939 Points
|
Tako sam i ja mislio... Na ztz ili di god se dogovorimo....
|
|
LOL
|
|
No rating
|
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum |
|
|
 |
 |
 |
 |
|  |