|
|
|
|
|
|
|
Author |
Message |
Waynder 17183 Points
|
mogli bi... ak stignem semeringe kupit...
|
|
No rating
|
|
RideRR 4939 Points
|
Ma ja nejdem ipak. Motor mi nije nikako pripremljen za takav put jbg...
|
|
_________________ Stunt + stunt, and some stunt = stunt
LOL
|
|
No rating
|
|
Stunt101 3771 Points
|
|
No rating
|
|
RideRR 4939 Points
|
a budemo nešto rješili ... Ja treniram kolko mi se da sam hehe za to je ok motor al za tak veči put nije bar ne za sad ...
|
|
LOL
|
|
No rating
|
|
Waynder 17183 Points
|
ak nis drugo ja vas u navari vozim dole i navecer cu se unistiti i palit gume i zabijat motor u zid il kak to vec ide... glavno da titan iskri... =)
|
|
No rating
|
|
Stunt101 3771 Points
|
|
No rating
|
|
RideRR 4939 Points
|
Waynder wrote ( View Post): ›
ak nis drugo ja vas u navari vozim dole i navecer cu se unistiti i palit gume i zabijat motor u zid il kak to vec ide... glavno da titan iskri... =)
|
hahahah
|
|
LOL
|
|
No rating
|
|
RideRR 4939 Points
|
Jel ko radi šta u zadnje vrjeme ? Ja nisam stunto več neko vrjeme... Nemam volje sam...
|
|
LOL
|
|
No rating
|
|
Stunt101 3771 Points
|
|
No rating
|
|
RideRR 4939 Points
|
Ja moram priznat da nisam več neko vrjeme...
|
|
LOL
|
|
No rating
|
|
RideRR 4939 Points
|
Kaje ljudi ,budemo iskoristili vrjeme ili cemo cekat zimu pa plakat =p .
|
|
LOL
|
|
No rating
|
|
don_kvan 511 Points
|
sry kaj se sad ubacivam ali vidio sam na pocetku da se vozite po zapresicu i marofu... e pa ja sam iz zapresica... pa ako cete ic koji put do zapresica ponovo... javite na pm ocu se i ja malo vozit ovi iz zapresica svi ostali bez motora svima se razletili pa se nemam s kim vozit.... xD da vam pokazem par mjesta di mozete stuntat tamo jer je fakat gust...
|
|
|
|
No rating
|
|
RideRR 4939 Points
|
Mi se ne vozikamo , mi stuntamo . Do zaprešiča sam išo kad sam znao tu i tamo prostuntat sa dejanom... Sad jako teško...
|
|
LOL
|
|
No rating
|
|
RideRR 4939 Points
|
Evo povremeno se nekaj događa , slabo al ide nekako. Bilo bi fakat ok da nas se skupi malo više za neki trening sad pred "kraj" ...
|
|
LOL
|
|
No rating
|
|
RideRR 4939 Points
|
Kolko vidimo sad definitivno nije za stunt .... Al dal se dogada kaj ? Kakvi projekti barem ? Slaganje? Testiranja ? =)
|
|
LOL
|
|
No rating
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum |
|
|
|
|
|
|
| |