StuntBase
Go to top
Home • Forum • Check your PM • Register • Log in
Go to top

Calendar 

Board Navigation
Go to the homepageHome
Index of the forum.Forum
PressPress

Downloads
Check articles uploaded to the websiteKnowledge Base
Read the rules of this websiteRules
Members of our staffStaff
Frequently Asked Questions.FAQ

Search through forums.Search Forums
Search trough downloadsSearch Downloads
Search_kb_extendSearch KB

Recent Topics
» Testing NEW era for stuntbase.com
by Waynder on Wed Feb 13, 2013 6:29 pm

» [ KB ] Carb jets
by Waynder on Wed Feb 13, 2013 6:27 pm

» [ KB ] How To Use StuntBase E-mail
by Waynder on Wed Feb 13, 2013 6:25 pm

User Info
Username:

Password:

Remember me

I forgot my password

Don't have an account yet?
You can register for FREE

problem sa startom

View previous topic View printer-friendly version Search Display number of posts for each poster in this topic Export topic thread to a text file View next topic
Author Message
don_kvan
511 Points

Croatia
PostYou have posted in this forum: Sun Jun 29, 2008 12:14 pm   Post subject:  problem sa startom Back to top 

ovako iam piaggio nrg power 50 DD

problem je u tome sta na startu nece krenut ko normalan motor nego tek na negdi 5 i pol tisuca okretaja krece ali to onak jako... ne sad sporo nego onak zesce, problem je u tome sta nemozes sporo krenut s njim...

promjenio sam: novi klip, karike i ta razna sranja oko toga, novi remen, nove rolice, novi centralni feder od kvacila, one male federe od kvacila, rolice nove,ali sve serijsko sam stavio, ali neznam koji mu je k vise, onda sam mislio da centralni feder ne stisne dovoljno ta sranja u nutra pa sam podlozio centralni feder da jace stisne, ali dobio sam negdi 5% od onag sta sam htio...

sad sam doso do zakljucka da su mi oni mali federi prejaki da se kuplung ne rasiri dovoljno, pa sam mislio stavit one male federe ali koji su slabiji pa bi se to jace rasirilo... i prije prihvatilo onaj krug u variomatu...

ajde decki neki prijedlog koji nisam napravio i koji bi bio djelotvoran!! upomoc

samo mi nemojte rec otidi na servis, jer necu otic na servis jer sam ga vec otpeljo na servis i napravili su ku... da nebudem prost... samo su mi pare uzeli...

a ima jos druga opcija koja ce se dogodit sada na ljeto stavit cu novi kuplung i variomat cijeli neki sportski... pa ako imate koji prijedlog kojeg da stavim na taj motor...

Download Post  No rating  
Waynder
17183 Points

Croatia
PostYou have posted in this forum: Tue Jul 01, 2008 8:03 am   Post subject:   Back to top 

pa to kaj ti sada imas obicno se dobije sa tuning opremom.. da motor starta na visim okretajima kad ima vise snage da ima bolji sus... drugim rijecima... to ja ne znam izvest ako je sve serijski =P

tesko mi je takve stvari ovak slagat prek neta..to mi mora bit pod nosom u garazi...

Im not here to serve my bikes... My bikes are here to serve me... CRUSH KILL N DESTROY
Download Post  No rating  
don_kvan
511 Points

Croatia
PostYou have posted in this forum: Tue Jul 01, 2008 2:00 pm   Post subject:  Re: problem sa startom Back to top 

a dobro ja ti dopeljam motor pa ti pogledaj ... Wink

da ali najveci problem je u tome kaj ja nisam dobio nista na snagi, jer ajmo rec dignem ga na zadnji i da bi ga polako spustio nema vise snage nego jednostavno nejde, prvo sam mislio da se gusi, pa sam stavio vecu diznu, ali opet nula bodova...

neznam ako jos neko ima koji prijedlog sta da napravim nek kaze...
a ako neko hoce ja mogu probat dofurat motor nekom ko misli da zna...
ali da nije daleko od zga Wink

hvala

Download Post  No rating  

Jump to:   

View previous topic View printer-friendly version Search Display number of posts for each poster in this topic Export topic thread to a text file View next topic

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum

MyCookies Manager

Go to top
Home • Forum • Check your PM • Register • Log in
Go to top
Lo-Fi Version
Protected by CBACK CrackerTracker :: 114300171395 Attacks blocked.
Protected by phpBB Security © phpBB-Amod ::  phpBB Security ©  Has Blocked 3,662 Exploit Attempts.
  [ Style Courtesy of :: Chucklehead :: All times are GMT + 1 Hour ]
 @ 2007 The Integra Team
 @ 2007 phpBB Group

[Page generation time: 0.7317s (PHP: 22% | SQL: 78%) | SQL queries: 66 | GZIP disabled | Debug on]