| Author |
Message |
firefox_stunter 1106 Points
|
e može mi ko dati neke nacrte za izradu 12 o'clock bara za firefoxa,i neki savjet kako to izradit,od koega materijala je najbolje to napravit?
|
|
_________________ Nike R.I.P pocivao u miru Zmaju mali
|
|
No rating
|
|
Waynder 17183 Points
|
|
No rating
|
|
|
ok fala puno,stvarno moran hitno napravit taj bar,već san 2 puta minja štopove jer su se razbili ćitavi,a neman baš para za svaki put kupovat nove
|
|
|
|
No rating
|
|
RideRR 4939 Points
|
u pravilu i ne služi bar baš za to. ako te tako jako prevagne opet češ udaritu bar umjesto u štop i bacit če te na stranu 
|
|
|
|
No rating
|
|
|
a znan,ali bar ništa neću razbit,a na stranu ću ga možda i uvatit
|
|
|
|
No rating
|
|
Myso_ST 1315 Points
|
Zasto radis bar za foxa ako si dao foxa za runnera? ili?
|
|
|
|
No rating
|
|
|
a zato šta i oni lik želi bar,a ja na ruuneru sebi namjeravan isto napravit.kad san mu reka da san diza na zadnje,i da san 2 puta sjeba štopove on je reka da ćemo onda njemu isto napravit bar,tako da nebi triba kupovat,a fox je još u mene,popravljamo ga
|
|
|
|
No rating
|
|
|
samo jeli mi može ko reć kako to napravit,mislin kako ću znat koje dužine mi treba bit,a i da motor može stat na baru,a ne da pada sa njega
|
|
|
|
No rating
|
|
Myso_ST 1315 Points
|
aha ok....a Waynder je bio govorio da ga "dignes na zadnji" i stavis ga uza zid da oba kola diraju zid i onda bi valjda trebalo izmjeriti duzinuod nekog dijela di se zavari do poda tako nekako cini mi se =/
|
|
|
|
No rating
|
|
|
ok,ako je tako to ću probat nekako napravit.
i Waynder moš mi reć kolka otprilike dužina treba bit onih slajdera,mislin dužina onoga dijela koi viri iz skutera,i koi material?
|
|
|
|
No rating
|
|
Myso_ST 1315 Points
|
|
No rating
|
|
|
ma znan izradit slajdere,dogovoria san se sa ovin nekin tokarom da mi to napravi,ali me zanima kolko bi najbolje bilo da je njihova dužina onoga dijela koi viri iz skutera
|
|
|
|
No rating
|
|
RideRR 4939 Points
|
pa dovoljno ti je da je veči od maske koju misliš zaštitit. Kolko znam nema ni za to neka posebna mjera...
|
|
_________________ Stunt + stunt, and some stunt = stunt
LOL
|
|
No rating
|
|
Waynder 17183 Points
|
sve ti to pise u knowledge base... ne znam kaj da ti velim, osimd a ti ponovim ono kaje tam...
|
|
No rating
|
|
|
ok,fala svima na pomoći da zaštitim svoj skuter maksimalno.fala još jednom
|
|
|